Arts-specialist in de anesthesie met een bijkomende bekwaming in de algologie

Het Jan Yperman Ziekenhuis is met meer dan 1300 medewerkers, 140 artsen en 532 bedden modern, jong en dynamisch. Een ziekenhuis waar de patiënt centraal staat en waar zeer veel aandacht aan kwalitatief hoogstaande geneeskunde wordt besteed.

Functie-inhoud

Het Jan Yperman Ziekenhuis biedt op vandaag bijna alle mogelijkheden van de moderne geneeskunde in een modern gebouw aan. Het is een ziekenhuis in volle expansie met een functie spoedgevallen, een erkende MUG-functie, een functie Intensieve Zorg, een cathlab en een operatiekwartier met 11 zalen. Wij bieden de behandeling van onze pijnpatiënten aan binnen een door de FOD erkend Multidisciplinair pijncentrum (MPC).

Functieprofiel

  • Je bent een enthousiaste en gedreven teamspeler die bereid is een substantiële bijdrage te leveren in de verdere uitbouw van de pijnkliniek, de anesthesie in zijn volle breedte uit te oefenen en deel te nemen aan de wachtdiensten anesthesie en intensieve zorgen
  • Je vervoegt het huidige team van 16 anesthesisten
  • Je bent een in België erkend anesthesist met een bijzondere opleiding in de pijnbehandeling. Houder van het F.I.P.P. diploma of de bereidheid om dit in de toekomst te behalen is een meerwaarde.
  • Goede kennis van echogeleide verdovingstechnieken is een meerwaarde

Wij bieden je

We leggen de nadruk op een fijne collegiale samenwerking om de groei van het operatiekwartier, intensieve zorgen en de pijnkliniek te ondersteunen. Zo bouwen we mee aan een regionaal ziekenhuis dat professionele en attente zorg vooropstelt.

Contracttype

Onbepaalde duur

Interesse? Bezorg ons je motivatiebrief en cv aan

  • Dr. Els Colla, departementshoofd, via els.colla@yperman.net - 057 35 72 22
  • Dr. Hans Feys, hoofdarts, via hans.feys@yperman.net
Solliciteer hier online
NIEUWSBRIEF
Swoosh element
Gebogen lijn Gebogen lijn