15.06.2021

Automatische e-mail is geen spam

Kreeg je na het maken van een afspraak, na een consultatie of na een (dag)opname een e-mail met als onderwerp ‘Help mee onze zorg nog te verbeteren’? Die mail is geen spam maar een bericht om je mailadres te bevestigen, zodat wij nog beter met jou kunnen communiceren.

Mail 1

Sinds kort krijgt elke patiënt na het doorgeven van zijn/haar e-mailadres aan de dienst inschrijvingen of het maken van een afspraak bij het secretariaat een automatische e-mail met de vraag om zijn of haar e-mailadres te bevestigen (zie afbeelding hierboven).

Dit kan via één klik op de blauwe knop ‘Akkoord’. Nadat het e-mailadres bevestigd is, word je doorverwezen naar een pagina waarin je je communicatievoorkeuren kan beheren (zie afbeelding hieronder).

Doe hier de gewenste aanpassingen en klik op OK. Je bent helemaal klaar! Je hoeft je e-mailadres niet elke keer opnieuw te bevestigen, dit hoeft slechts één keer.

Is je e-mailadres gewijzigd en heb je dit doorgegeven aan de dienst inschrijvingen? Dan zal uiteraard een nieuwe e-mail vertrekken.

Is er nog geen e-mailadres geregistreerd in onze database, dan zal je door de kiosk afgeleid worden naar de inschrijvingsloketten.

Heb je vragen? Dan kan je terecht bij het onthaal via onthaal@yperman.net.

Mail 2
NIEUWSBRIEF
Swoosh element
Gebogen lijn Gebogen lijn