Naar het Jan Yperman Ziekenhuis

Ons ziekenhuis is eenvoudig te bereiken met de wagen, het openbaar vervoer, de fiets en te voet.

Welke ingang kiezen?

De hoofdcampus van ons ziekenhuis heeft drie ingangen:

  • De hoofdingang voor voetgangers, fietsers, bussen, mensen met een beperking en om (minder mobiele) mensen af te zetten: Briekestraat 12 8900 Ieper (volg de borden met 'Hoofdingang').
  • De bezoekersingang die toegang geeft tot de bezoekersparking: ter hoogte van de Briekestraat 20 8900 Ieper (volg de borden met 'P Bezoekers').
  • De ingang van de spoeddienst (tevens ingang voor leveranciers): ter hoogte van de Pilkemseweg 84 8900 Ieper (volg de borden met 'SPOED/Urgenties').

Te voet of met de fiets

De hoofdingang bevindt zich in de Briekestraat 12 in 8900 Ieper. Voor bezoekers is een ruime, overdekte fietsenstalling beschikbaar.

Met de wagen

Om de bezoekersparking te bereiken, gebruik je het adres Briekestraat 20 8900 Ieper. Het Jan Yperman Ziekenhuis beschikt over een ruime bezoekersparking. Lees hier meer over parkeren.

Met onderstaande routeplanner stippel je eenvoudig zelf je trip naar het Jan Yperman Ziekenhuis uit (klik op 'Route').

Met het openbaar vervoer

Trein

Het station van Ieper ligt op ongeveer 2 kilometer van het Jan Yperman Ziekenhuis. Met buslijn 92 kun je van het station naar het ziekenhuis. Ga naar deze pagina voor de routeplanner van de trein.

Bus

Voor de hoofdingang van ons ziekenhuis bevindt zich een halte van de lijnbus 92 (Ieper - Sint-Jan - Langemark - Westrozebeke - Roeselare).

Meer informatie op:

Afbeelding 20240109 133034 f576f4f1

Laatst gewijzigd op 2 mei 2024

Onze campussen
Swoosh element
Gebogen lijn Gebogen lijn