03.05.2022

Dr. Hans Feys nieuwe hoofdarts van het Jan Yperman Ziekenhuis

Sinds maandag 2 mei is dokter Hans Feys de nieuwe hoofdarts van het Jan Yperman Ziekenhuis.

Feys1465


Dr. Feys studeerde in Kortrijk en Leuven, en specialiseerde zich in de Orthopedie met subspecialisatie in de rug en knie. Hij werkte eerst in AZ Sint-Blasius Dendermonde en is sinds 1993 aan de slag in Ieper (eerst O.L.V. en later in het Jan Yperman Ziekenhuis).

Medische raad

Sinds 1998 werkt hij voltijds voor ons ziekenhuis en heeft hij ook meerdere beleidsmatige engagementen opgenomen als voorzitter en lid van de medische raad.

Dr. Hans Feys zal dr. Bart van Besien (hoofdarts sinds 21 januari 2022) opvolgen. We danken dr. van Besien voor het opnemen van deze verantwoordelijkheid na het vertrek van dr. Ilke Montag. Dr. van Besien zal instaan voor de verdere overdracht en ondersteuning tot dr. Feys zich volledig kan vrijmaken voor zijn mandaat als hoofdarts.

Tot en met 30 juni is dr. Hans Feys nog klinisch actief bij de dienst orthopedie-traumatologie. Zijn volledige mandaat gaat in vanaf 1 juli 2022.

Zorgstrategisch plan

Het verder ontwikkelen van een kwaliteitsbeleid, de uitbouw van een patiëntgerichte werking en de opmaak en vernieuwing van ons zorgstrategisch plan, zowel voor het TRIaz-netwerk als voor het Jan Yperman Ziekenhuis, zullen boeiende thema’s worden voor onze nieuwe hoofdarts.

We wensen dr. Feys heel veel succes met deze belangrijke opdracht voor ons ziekenhuis!

NIEUWSBRIEF
Swoosh element
Gebogen lijn Gebogen lijn