22.08.2022

Politicus Jeremie Vaneeckhout op Voka-zomerstage in ons ziekenhuis!

DSC 0220

Onze algemeen directeur Frederik Chanterie ontving politicus Jeremie Vaneeckhout voor diens Voka-zomerstage in ons ziekenhuis. Tijdens zo’n zomerstage draait een politicus een dag mee op de werkvloer, om de band te versterken tussen de politieke wereld en het bedrijfsleven. Na een introductie over ons ziekenhuis bracht meneer Vaneeckhout, covoorzitter van Groen en Vlaams Parlementslid, een bezoek aan onze spoedafdeling en stak hij ook zelf de handen uit de mouwen op de dienst C3.

“Door een shift mee te draaien in het Jan Yperman Ziekenhuis kon ik in de praktijk ontdekken wat er op beleidsniveau beter kan in de zorg”, zegt Jeremie Vaneeckhout.

“De zorg staat voor grote uitdagingen”, legt algemeen directeur Frederik Chanterie uit. “Daarom is het belangrijk dat onze beleidsmakers de ziekenhuizen van dichtbij leren kennen. Vanuit de praktijk krijgen ze meer voeling met specifieke problematieken zoals organisatie, personeel en financiering. De Voka-zomerstage is een bijzonder initiatief dat voor alle partijen meerwaarde biedt. Door het verbinden van politici en ondernemingen kunnen we samen met alle betrokken partijen op zoek naar oplossingen.”

NIEUWSBRIEF
Swoosh element
Gebogen lijn Gebogen lijn