11.10.2023

Hoe zien we de bomen door het vaccinbos? Victor Vaccin helpt je op weg!

Hoe zit het met mijn vaccinatiestatus? www.victorvaccin.be probeert alle vaccininfo duidelijk en makkelijk raadpleegbaar ter beschikking te stellen.

Veel mensen weten eigenlijk niet zo goed hoe het zit met hun vaccinatiestatus. Welke vaccins kreeg ik eigenlijk als baby? Welke vaccins geven maar een tijdelijke bescherming en hoe vaak moet ik die herhalen? Welke inentingen zijn op mijn leeftijd de aanbevolen? En waarom zijn die prikken eigenlijk nodig?

Via www.victorvaccin.be kan je makkelijk opzoeken welke vaccins voor jouw leeftijd en volgens jouw situatie aanbevolen worden. Mis je nog een vaccin waardoor de microbe jou kan vatten? Bescherm jezelf en anderen! Laat je vaccineren.

Deze vaccinatiecampagne is een samenwerking tussen drie ziekenhuizen van het ziekenhuisnetwerk TRIaz (T= Tielt, R= Roeselare; I=Ieper). Het Jan Yperman Ziekenhuis, AZ Delta en het Sint-Andriesziekenhuis richtten samen een Hospital Outbreak Support Team op, of kortweg HOST. Dat met als doel de vaccinatiegraad onder de West-Vlamingen op de krikken.

NIEUWSBRIEF
Swoosh element
Gebogen lijn Gebogen lijn