Stage

Heel wat studenten volgen met succes hun stage in het Jan Yperman Ziekenhuis. Hier vind je hoe je een stage kunt aanvragen, hoe je je (na goedkeuring van je stage) kunt registreren en welke documenten nuttig voor je zijn.

Achilles Van Belleghem3298

Een stage in het Jan Yperman Ziekenhuis kan op diverse diensten. Er is ook de mogelijkheid tot een beroepsverkennende kijkstage. Dit houdt een kijkje achter de schermen in, gedurende 4 uur of een volledige dag. Volledig vrijblijvend kunnen studenten verpleegkunde in de vakantie of tijdens het weekend in ons ziekenhuis werken.

(kijk)stage aanvragen

Hoe registreer je je (na goedkeuring van je stage)?

Ten laatste vijf dagen voor de start van je stage dien je te registreren. Zo kunnen wij ons goed en tijdig voorbereiden op jouw komst naar het JYZ.

De gegevens die we vooraf opvragen laten ons toe een gepersonaliseerde toegangsbadge te programmeren, je toegang te geven tot een aantal relevante programma’s enzovoort. Indien je je niet vooraf registreert, zal dit een uitstel van de start van je stage veroorzaken. Uitzondering hierop: kijkstages voor 1 dag of minder.

Nuttig om te weten: met de toegangsbadge kan je vanaf dag 1 gratis afrijden van de bezoekersparking en kan je genieten van de personeelstarieven in het personeelsrestaurant. We vragen 20 euro waarborg voor deze toegangsbadge.

Goed voorbereid zijn?

Lees dan even de volgende documenten:

Spoor van tessa2670
"Een stage in het JYZ is de perfecte leerschool"
─ Tessa Deraedt

Studentenpraatcafé: schrijf je nu in!

Meer info over het studentenpraatcafé vind je hier.

Wij zijn nieuwsgierig naar jouw ervaring!

Heb je stage gelopen in ons ziekenhuis, dan zijn wij nieuwsgierig naar hoe je die periode ervaren hebt.

Met jouw feedback kunnen we aan de slag om in de toekomst nog vlotter samen te werken. De korte bevraging neemt slechts enkele minuten van jouw tijd in beslag.

Alvast bedankt voor het delen van jouw ervaring!

Heb je vragen?

Heb je een specifieke vraag of document nodig in functie van jouw stage: richt je dan tot jouw stagementor of stuur een bericht naar de stagecoördinator van het Jan Yperman Ziekenhuis.

Master- of bachelorproef?

Voor een aanvraag van een master- en bachelorproef dien je ook te registreren.

Laatst gewijzigd op 4 maart 2024

NIEUWSBRIEF
Swoosh element
Gebogen lijn Gebogen lijn