17.09.2024

Jan Yperman Ziekenhuis opent een Telewerk Hub voor familieleden van patiënten

In september opent het ziekenhuis een kleine werkruimte voor familieleden van patiënten. De Telewerk Hub biedt een praktische oplossing voor mensen die graag dicht bij hun gehospitaliseerde familielid willen blijven. We denken onder meer aan ouders met kinderen in pediatrie of de kinderpsychiatrieafdeling Twoape.

Telewerk Hub Logo

Ime Vermeulen, hoofdverpleegkundige Twoape: “Ons dagziekenhuis voor kinderen en jongeren met psychiatrische problemen is vrij uniek in de brede regio. De kinderen die we behandelen komen soms van ver. Maar omdat de kinderen hier niet overnachten, moeten ouders zich dagelijks ook ver verplaatsen. Wij kennen ouders die dagelijks wel 150 kilometer moeten rijden om hun kind gepaste zorg te geven. Onze Telewerk Hub biedt een oplossing voor ouders die noodgedwongen tussen zorg en werk moeten balanceren.”

Door in de Telewerk Hub wifi en werktafels te voorzien, kan familie van patiënten in opname het werk voortzetten in het ziekenhuis. Ook kersverse papa’s (materniteit) en partners van patiënten die een tijdje in het ziekenhuis moeten verblijven zijn van harte welkom in de Hub. De Telewerk Hub is open op weekdagen van 8 tot 18 uur en bevindt zich in de zorgstraat van het Jan Yperman Ziekenhuis, vlakbij de shop en de parking.

NIEUWSBRIEF
Swoosh element
Gebogen lijn Gebogen lijn