Medisch Centrum Diksmuide (Laure Fredericqlaan 15)

W2 A6378

Radiologisch kabinet

In Diksmuide kan je op onze radiologische afdeling terecht voor klassieke projectieradiografie (RX), een echografie, mammografie (+ mammoscreening Vlaanderen), botdensitometrie en conebeam CT.

Uitbating door het Jan Yperman Ziekenhuis

Op 1 september 2019 heeft het Jan Yperman Ziekenhuis een overeenkomst gesloten met radioloog Wim Faes, voor de overname van diens radiologiekabinet in Diksmuide. Dokter Faes blijft werken in de praktijk. Naast hem zijn er ook radiologen van het JYZ (dr. Katrien Goemaere, dr. Eva Pattyn, dr. Jan Capoen, dr. Xavier Hoste en dr. Julie Desimpel) aan de slag.

Aan de werking van het kabinet is er weinig veranderd, vertelt dokter Katrien Goemaere, diensthoofd Medische Beeldvorming/Radiologie van het Jan Yperman Ziekenhuis. "Wij maken de dag zelf een verslag van de onderzoeken voor de huisarts of de specialist. De praktijk is elke werkdag open, onderzoeken gebeuren bij voorkeur op afspraak. De derdebetalersregeling is hier ook van toepassing."

Nieuwe locatie

Op 4 maart werd de verhuis van het radiologisch kabinet, dat voorheen in de Kasteelstraat te vinden was, afgerond. Voor radiologie in Diksmuide moet men nu voortaan in het medisch centrum in de Laure Fredericqlaan zijn.

Devos Andreas

Hoofdverpleegkundige radiologisch kabinet

Andreas Devos

Dialyse

In ons medisch centrum, gelegen in het voormalig zwembad 'De Kupe', kan je terecht voor jouw dialyse en consultatie nierziekten. De nefrologen en een team van gespecialiseerde verpleegkundigen staan in voor jouw goede zorgen.

Hoe meld ik me aan?

Neem steeds je eID-kaart mee bij elke consultatie of behandeling.

  • Meld je aan bij de kiosk in de inkomhal.
  • Stop jouw eID (= identiteitskaart) in de kiosk.
  • Volg de instructies op het scherm.
  • Na inlezing van de eID-kaart verschijnt op het scherm van de kiosk waar je moet wachten.

Grondplan

Plan diksmuide simpel2

Hoofdverpleegkundigen dialyse

W2 A7240

Jasper Beele - Adjunct Hoofdverpleegkundige CAD Diksmuide

W2 A6449

Carine Struye - Algemeen Hoofdverpleegkundige Dialyse

Artsen

NIEUWSBRIEF
Swoosh element
Gebogen lijn Gebogen lijn