Bezoekersservice

Gratis wifi

Bij je bezoek aan het ziekenhuis of bij een consultatie of opname in het ziekenhuis kan je gratis gebruik maken van het wifi-netwerk. Je kan makkelijk inloggen op het netwerk jyz_guest door de pop-up pagina aan te klikken en in te loggen.

Rolstoelen beschikbaar

Rolstoelen zijn beschikbaar in de inkomhal naast de kiosken. Ze werken met een munt van 1 euro of een jeton. We vragen om de rolstoel na gebruik terug te plaatsen op de daartoe voorziene plaats naast de kiosken. Op weekdagen is er van 8u30 tot 12u en van 13u tot 16u30 een vrijwilliger ter beschikking om jou te helpen.

Drank- en snoepautomaten

De drank- en snoepautomaten in het ziekenhuis werken met cash. Indien je geen cash bij je hebt, kan je terecht bij de wisselautomaat (Die bevindt zich naast de betaalautomaat in de inkomhal).

Spullen afgeven buiten de bezoekuren

Buiten de bezoekuren kan je steeds spullen voor een patiënt afgeven aan het onthaal. Een vrijwilliger bezorgt die dan op de afdeling van de patiënt.

Verloren voorwerpen

Ben je in het ziekenhuis geweest voor een consultatie of een bezoek en ben je iets verloren? Dan zijn er enkele dingen die we je kunnen aanraden.

Neem eerst contact op met de afdeling waar je verbleef. Als de afdeling het voorwerp niet terugvindt, dan kan je een melding maken via het contactformulier op onze website (scroll naar beneden en vul het formulier met naam "via e-mail" in. Bij "welke soort vraag", klik je op "ik heb een andere vraag").

Je kan ook steeds terecht bij de ombudsdienst op het telefoonnummer 057 35 66 42 of via ombudsdienst@yperman.net

Het ziekenhuis is niet verantwoordelijk voor verlies, maar we willen je graag helpen. Enkel in geval van nalatigheid door de medewerkers kan het ziekenhuis aansprakelijk gesteld worden.

Wat gebeurt er na een melding van verlies?

Nadat je melding bij ons is aangekomen, volgen we die op. Als je na maximaal drie maanden nog steeds geen bericht van ons hebt ontvangen, dan werd je verloren voorwerp niet teruggevonden.

Hoelang worden de teruggevonden voorwerpen bewaard?

De gevonden voorwerpen worden maximaal drie maanden bewaard op de dienst waar ze gevonden werden. Daarna gaan de voorwerpen naar de ombudsdienst.

Een niet-waardevol voorwerp wordt na die tijd niet meer verder bewaard. Als het voorwerp nog in goede staat is, wordt het herbestemd.

Kaarten

De eigenaar van een bankkaart wordt gecontacteerd. Als dat geen resultaat oplevert, dan verwittigen we cardstop en wordt de bankkaart vernietigd.

De eigenaar van een identiteitskaart wordt gecontacteerd. Als dat geen resultaat oplevert, dan geven we de kaart aan de lokale politie in Ieper. Het verlies van je identiteitskaart meld je in eerste instantie aan de afdeling, nadien bij de ombudsdienst en de politie.

Laatst gewijzigd op 27 oktober 2022

NIEUWSBRIEF
Swoosh element
Gebogen lijn Gebogen lijn